Ouderdomsstereotypes voorspellen de achteruitgang van het gehoor bij ouderen - Marcoen, Alfons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
bespreking artikelLevy, B. R., Slade, M. D. en Gill, T. M. Hearing declinepredicted by elders’ stereotypes. Journal of Gerontology:Psychological Sciences 2006; 61B: 82-87.