Monique van Eijken. Strategies for improving community healthcare for the elderly - van Overbeek, Riki (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2007)
bespreking proefschriftMonique van Eijken. Strategies for improving community healthcare for the elderly. Academisch proefschrift. Radboud UniversiteitNijmegen. 2007