Vallen bij ouderen. Behoefte aan een algemeen beleid - Dejaeger, E (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Dit nummer van het TGG is bijna volledig gewijd aan devalproblematiek bij ouderen. In de afgelopen jaargangenen nummers werd reeds aandacht gevraagd voor dit probleem en momenteel komt er zowel in Nederland als inVlaanderen toch een hele beweging op gang met als oogmerk een beter gestructureerde evaluatie en behandelingte bieden en daardoor de valprevalentie te doen dalen.1,2Daarover kunnen we ons enkel verheugen.