The course of chronic disease, depression, and health behavior in longitudinal perspective: Findings concerning the epidemiology of aging - van Gool, C (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Op 10 juni 2005 verdedigde Coen van Gool aan de Universiteit van Maastricht zijn proefschrift gewijd aan de interactie tussen depressie, chronische ziekten en gezondheidsgedrag.Tilburg: Iskamp Concept Design, 2005. 168 p. ISBN 909019432