Op weg naar preventie van het delier - Redactie (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
C.J.Kalisvaart Primary prevention of delirium in theelderlyPromotie: 14 december 2005, Universiteit vanAmsterdamPromotores: prof. dr. P. Eikelenboom en prof. dr. W.A. van GoolBespreking: dr. A. F.G. Leentjes, psychiater, AfdelingPsychiatrie, Academisch Ziekenhuis Maastricht