Slimmer én samen op weg naar toekomstbestendige geriatrische revalidatie - Holstege, Marije (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Eén op de drie ouderen herstelt onvoldoende na opname in het ziekenhuis. Er liggen veel kansen om met innovatieve interventies de geriatrische revalidatie slimmer vorm te geven. Dit is noodzakelijk gezien de toenemende vergrijzing, nijpende personeelstekorten en de wens om ouderen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Geriatrische revalidatie moet daarom slimmer worden vormgegeven, onder meer door innovatieve interventies.  Tijdens de lectorale rede op 7 maart j.l. is een toelichting gegeven op de onderzoekslijn behorende bij het bijzonder lectoraat Geriatrische Revalidatie ingesteld door Omring bij Inholland. Met als titel Slimmer én samen op weg naar toekomstbestendige zorg.