Tot hier … en nú verder – behoeften van ouderen tijdens de coronapandemie in Nederland - Engels, Gwenda; Baâdoudi, Fatiha; Lemmens, Lidwien; van der Lucht, Fons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2022)
Geen samenvatting