Signalementen 2020/2 - Redactiebureau (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2020)
proefschriftenKans op dementie bij patiënt met milde klachten is beter te voorspellenIngrid van Maurik. Interpreting biomark results in individual patients with mild cognitive impairment to estimate prognosis and optimize decision making, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 mei 2020, 314 p, ISBN 978 90 8304 543 6.De preoperatieve weerbaarheid van kwetsbare ouderen met darmkanker moet worden vergrootEmma Bruns. Towards resilience. Prehabilitation for the elderly with colorectal cancer, Universiteit van Amsterdam, 27 november 2019, 261 p, ISBN 978 94 6375 452 1.Ouder worden en je goed voelen is niet voor iedereen hetzelfdeRiaan Botes. Aging and wellbeing. Investigating elderly preferences and values, Rijksuniversiteit Groningen, 28 oktober 2019, 196 p, ISBN 978 94 0341 880 3. Flauwvallen kan meerdere oorzaken hebbenVeera van Wijnen. Patterns of orthostatic hypotension and the evaluation of syncope, Rijksuniversiteit Groningen, 12 februari 2020.