Abstracts 43e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2020 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2020)
Geen samenvatting