Signalementen 2018/1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriftenOp een zorgboerderij hebben bewoners met dementie een actiever dagelijks leven dan in een traditioneelverpleeghuisBram de Boer. Living at a green care farm. An innovative alternative for regular care in nursing homes for people with dementia, Universiteit Maastricht, 19 oktober 2017, 170 p, ISBN 978 94 6159 746 5.Onderscheid maken tussen depressie en apathie na een beroerteElles Douven. Depression and apathy after stroke. The influence of riskfactors on their development and course, UniversiteitMaastricht, 8 december 2017, 263 p, ISBN 978 94 6299 769 1.Ouderen met apathie ervaren minder kwaliteit van levenIsis Koolhoven. Prevalence, symptoms and risk profiles of apathy at old age, Universiteit Leiden, 7 november 2017, 149 p, ISBN 97890 7787 721 0.Voorzichtig zijn met toediening antipsychotica aan ouderenAstrid van Strien. Adverse drug reactions of antipsychotics in frail older patients, Vrije Universiteit Amsterdam, 14 september 2017, 158 p, ISBN 978 94 9230 313 4.Op weg naar succesvolle geriatrische revalidatieMarije Holstege. The road to successful geriatric rehabilitation, Universiteit Leiden 5 oktober 2017, 145 p, ISBN 978 94 9268 366 3.Downsyndroom en de ziekte van AlzheimerAlain Dekker. Down & Alzheimer. Behavioural biomarkers of a forced marriage, Rijksuniversiteit Groningen, 15 november 2017,320 0, ISBN 978 94 0340 066 2.Optimale glaucoomzorg voor een verouderende bevolkingChristiaan Wesselink. Glaucoma care optimised in an aging population, proefschrift Rijksuniversiteit Groningen, 22 november 2017, 152 p, ISBN 978 94 0340 235 2.Leeftijd telt mee bij de sociaaleconomische verschillen in werk en gezondheidSander van Zon. Socioeconomic inequalities in work and health, Rijksuniversiteit Groningen, 15 november 2017, 249 p, ISBN 978 94 0340 049 5.