Signalementen 2018/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
proefschriftenPassend gebruik van psychofarmaca bij dementieKlaas van der Spek. Appropriate psychotropic drug use in institutionalized people with dementia. The PROPER-study, RadboudUniversiteit Nijmegen, 31 januari 2018, 158 p, ISBN 978 94 0280 872 8.Een deel van de mensen met lichte dementie kan blijven autorijdenDafne Piersma. Fitness to drive of older drivers with cognitive impairments, Rijksuniversiteit Groningen, 26 februari 2018, 215 p,ISBN 978 90 7394 614 9.Vaccinatie op middelbare leeftijd kan ouderen op hogere leeftijd beschermenMarieke van der Heiden. Towards strengthening memory immunity in the ageing population. Investigating the immunological fitness of middleaged adults, Rijksuniversiteit Groningen, 10 januari 2018, 200 p, ISBN 978 94 0340 229 1.Verslechtering van de kleine bloedvaten in de hersenen leidt tot cognitieve achteruitgangRenske Uiterwijk. Cognitive function and cerebral small vessel disease in hypertension, Universiteit Maastricht, 7 december 2017, 166 p, ISBN 978 94 6159 763 2.Optimale zorg en behandeling van oudere vrouwen met borstkankerMandy Kiderlen. Patterns of care and prognosis of older women with breast cancer, Universiteit Leiden, 14 februari 2018, 179 p.Nieuwe strategie om patiënten met hoog risico op botfracturen te identificerenFrank Malgo. Diagnostic strategies in patients with high fracture risk, Universiteit Leiden, 31 januari 2018, 176 p, ISBN 978 946361 027 8.oratieProf. dr. I. Meulenbelt. Artrose; van diversiteit in moleculaire paden tot effectieve therapie op maat