De gedachten dwalen af, wat zegt dat over aandacht? - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
Bespreking:Mate Gyurkovics, David A. Balota & Jonathan D. Jackson (2018). Mind-wandering in healthy aging and early stage Alzheimer’sdisease. Neuropsychology, 32: 89–101.