Een nieuw jasje voor oriëntatieonderzoek bij dementie - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
Bespreking:Oorspronkelijke publicatie Gregory Peters-Founshtein,Michael Peer, Yanai Rein, Shlomzion KahanaMerhavi, ZeevMeiner, & Shahar Arzy (2018). Mental-Orientation: A newapproach to assessing patients across the Alzheimer’s diseasespectrum. Neuropsychology, 32: 690–699.