Signalementen 2018/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2018)
proefschriftenOndersteuning voor de ondersteuners: een online interventie voor mantelzorgers van mensen metdementieAlieske Dam. INLIFE. An innovative online social support intervention for caregivers of persons with dementia, UniversiteitMaastricht, 25 oktober 2018, 243 p, ISBN 978 94 6375 044 8.Op weg naar zorg met persoonlijke waarde: patiënttevredenheid cruciaalTony Poot. Patient satisfaction in innovating integrated care for older persons. Towards care with personal value, UniversiteitLeiden, 11 september 2018, 152 p, ISBN 978 94 6361 120 6.Concept voor de zorg aan kwetsbare thuiswonende ouderen voldoet (nog) nietFranca Ruikes. Integrated primary care for frail elderly. Implementation, effects and costs of the CareWell primary care program, Radboud Universiteit Nijmegen, 7 november 2018, 182 p, ISBN 978 94 9289 675 9.‘Lager is beter’ geldt niet voor de bloeddruk van álle ouderenSven Streit. Perspectives on treating hypertension in old age. The burden of polypharmacy, risks of treatment and GP’s treatment probability, Universiteit Leiden, 25 september 2018, 155 p, ISBN 978 94 6361 126 8.Hart-brein connectie: preventie van cardiovasculaire ziekten kan dementie voorkomenSyenna Schievink. Vascular cognitive impairment. At the heart of the matter, Universiteit Maastricht, 5 oktober 2018, 191 p, ISBN 978 94 6375 086 8.Biomarkers bij Alzheimer. De relatie met vasculaire factoren en cognitie in het pre-dementie stadiumIsabelle Bos. Biomarkers of Alzheimer’s disease. Relations with vascular factors and cognition in the pre-dementia stages,Universiteit Maastricht, 12 oktober 2018, 243 p, ISBN 978 94 9301 914 0. Analyse van functionele hersenconnectiviteit geeft meer inzicht in normale veroudering en alzheimerBernadet Klaassens. Imaging functional brain connectivity. Pharmacological modulation, aging and Alzheimer’s disease, Universiteit Leiden, 6 september 2018, 179 p, ISBN 978 94 6233 965 1.Nieuwe stappen in een vroege diagnose van alzheimerSander Verfaillie. Neuroimaging in Subjective Cognitive Decline. Incipient Alzheimer’s Disease unmasked, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 september 2018, 235 p, ISBN 978 94 9301 923 2.