Abstracts 40e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2017 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Abstracts 40e Wintermeeting Belgische Vereniging voorGerontologie en Geriatrie 2017