Een bijzonder oud en nieuw voor TGG - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
Vier redacteuren vertrekkenMet ingang van 1 januari 2017 nemen vier leden officieel afscheid van de redactie. Allemaal redacteuren met een lange staatvan dienst: Han Diesfeldt werd benoemd als redacteur in 1987, Fons Marcoen in 1990, Cees Hertogh in 1997, en EddyDejaeger is sinds 2002 redacteur. Dit vertrek is daarmee een gebeurtenis in de geschiedenis van dit tijdschrift die sinds deoprichting in 1970 misschien alleen zijn evenknie vindt in het vertrek van Joep Munnichs als hoofdredacteur in 1990 en inzekere mate ook in de overgang die de redactie doormaakte na het overlijden van Henk Prenen in 1999. Na het afscheid vanMunnichs werd geen nieuwe hoofdredacteur benoemd. Binnen de redactie werden de taken verdeeld [ 1 ]. In essentie is diewerkwijze ook na 1999 niet veranderd.