Dagelijkse maaltijdbezorging of een wekelijks pakket? Gevolgen voor eenzaamheidsgevoelens - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
Bespreking:Thomas KS, AkobunduU, Dosa D. More than a meal? A randomized controltrial comparing the effects of home-delivered mealsprograms on participants’ feelings of loneliness. J GerontolB Psychol Sci Soc Sci. 2016;71:1049–58.