Mag de radio uit? Hoe achtergrondmuziek het oudere brein belast - Diesfeldt, Han F. A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
bespreking:Reaves S, Graham B,Grahn J, Rabannifard P, Duarte A (2016). Turn offthe music! Music impairs visual associative memoryperformance in older adults. The Gerontologist.56:569–577.