Handboek Ouderenpsychologie (tweede druk) - Van de Ven, Luc Van de Ven (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
bespreking:Marja Vink, Yolande Kuin, Gerben Westerhof, Sanne Lamers, Anne Margriet Pot(red.). Handboek Ouderenpsychologie. Utrecht: De Tijdstroom, 2017, tweede geheel herzienedruk. ISBN 978-90-5898-3121. 681 p.