Signalementen 2017/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
proefschriftenVerbetering van het traject van ziekenhuis naar thuis is mogelijkIrma Everink. Geriatric rehabilitation. Development, implementation and evaluation of an integrated care pathway for patients withcomplex health problems, Universiteit Maastricht, 8 september 2017, 213 p, ISBN 978 94 6159 719 9.‘Knooppunten’ in onze hersennetwerken speciaal gevoelig voor alzheimerMeichen Yu. Network analysis of EEG and MEG in dementia: novel approaches, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 juni 2017, 217 p,ISBN 978 94 6332 180 8.Ernstig overgewicht en type 2 diabetes slecht voor hart en bloedvatenRalph Widya. Obesity and type 2 diabetes: cardiovascular and cerebral aspects, Universiteit Leiden, 5 september 2017, 175 p,ISBN 978 94 9268 375 5.Bezinning op de oplopende kosten in de ambulante (langdurige) zorg is noodzakelijkIrene Vegting. Studies on improvement of efficiency in ambulatory care, Vrije Universiteit Amsterdam, 3 maart 2017, 97 p, ISBN978 90 9030 189 1.