Signalementen 2017/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2017)
proefschriftenTrager worden is een belangrijke aanwijzing voor het voorspellen van ziekte en gezondheid bij ouderemensenJoost Sanders. Slowing and Depressive Symptoms in Aging People, Vrije Universiteit Amsterdam, 13 september 2017, 164 p, ISBN978 94 6233 650 6.Apathie bij verslechterde cognitie en alzheimer onderzochtShankar Tumati. On the neural mechanisms of reduced behavior in people with cognitive decline, Rijksuniversiteit Groningen, 11 september 2017, 270 p, ISBN 978 94 0340 098 3.Diagnostisch onderscheid tussen dementie en psychiatrische stoornis is lastigE.G.B. Vijverberg. The neuropsychiatry of behavioural variant frontotemporal dementia and primary psychiatric disorders, similaritiesand dissimilarities, Vrije Universiteit Amsterdam, 22 september 2017, 266 p, ISBN 978 94 6299 608 3.Het risico op hart- en vaatziekten in beeldStefanie de Boer. Advanced vascular imaging. Technical and clinical applications in type 2 diabetes, Rijksuniversiteit Groningen, 27september 2017, 175 p, ISBN 978 94 0340 085 3.