Dementie en moeilijk hanteerbaar gedrag. Parallelle trajecten of verschillende trends? - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking:Robitaille, A., Garcia, L. & McIntosh, C. (2015). Jointtrajectories of cognitive functioning and challengingbehavior for persons living with dementia in long-termcare. Psychology and Aging, 30:712–726.