De impact van functionele achteruitgang bij ouderen op de ervaring van autonomie: De welvarendheid van de regio doet er toe - Marcoen, Alfons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking:Schütz B, Westland JN,Wurm S, Tesch-Römer C,Wolff JK,Warner LM, SchwarzerR (2016) Regional resources buffer the impact offunctional limitations on perceived autonomy in olderadults with multiple illnesses. Psychology and Aging31:139–148.