Terugkijken: Verhalen over het leven - van der Geest, Sjaak (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking:Cecile Vossen en Ringel Goslinga. Terugkijken: Verhalenover het leven. Utrecht: Uitgeverij Ten Have, 2016.ISBN: 9789025905064.