Signalementen 2016/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
proefschriftenZelfmanagement na een beroerte is meer dan ‘doe het zelf’Ton Satink. What about self-management post-stroke? Challenges for stroke survivors, spouses and professionals, RadboudUniversiteit Nijmegen, 6 juli 2016, ISBN 978-94-0280-155-2.Stoppen met antihypertensiva geeft geen verbetering van cognitieve functieJessica Foster-Dingley. Blood pressure in old age. Exploring the relation with the structure, function and hemodynamics of the brain, Universiteit Leiden, 6 september 2016, 160 p, ISBN 978-94-6332-044-3.Sociale participatie is belangrijk voor mensen met dementieMarijke van Haeften-van Dijk. Social participation and quality of life in dementia. Implementation and effects of interventions using social participation as strategy to improve quality of life of people with dementia and their carers, Vrije Universiteit Amsterdam, 13 september 2016, 208 p, ISBN 978-94-6233-341-3.Ouderen die willen doorwerken moeten hun kennis op peil houdenJaap Oude Mulders. Organizations, managers, and the employment of older workers after retirement, Universiteit Utrecht, 16 september 2016, 137 p, ISBN 978-94-9187-018-7.Met smartphone-technologie kunnen ouderen zelf thuis hun bloeddruk monitorenLiselotte Wijsman. Blood pressure, cardiac biomarkers and cognitive function in old age, Universiteit Leiden, 11 oktober 2016, 148 p, ISBN 978-94-6233-351-2.