Verlies van empathie bij frontotemporale dementie is een primaire stoornis, onafhankelijk van sociale intelligentie - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2016)
Bespreking:Baez S, Morales JP, SlachevskyA, Torralva T, Matus C, Manes F, Ibanez A(2016) Orbitofrontal and limbic signatures of empathicconcern and intentional harm in the behavioralvariant frontotemporal dementia. Cortex 75:20–32