MCI, en dan? De toekomst van 'mild cognitive impairment' - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
Bespreking:Belleville, S., Gauthier, S., Lepage, E., Kergoat,M.J. & Gilbert, B. (2014). Predicting decline in mildcognitive impairment: a prospective cognitive study.Neuropsychology, 28, 643–652.