Deelname aan een groepsactiviteit in een psychogeriatrisch verpleeghuis laat medisch studenten positiever denken over mensen met dementie - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Bespreking:George DR, Stuckey HL, Whitehead MM (2014) How acreative storytelling intervention can improve medicalstudent attitude towards persons with dementia: amixed methods study. Dementia 13:318–329