13e NATIONAAL GERONTOLOGIECONGRES - NVG-KNOWS, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
congresbijlage 13e NATIONAAL GERONTOLOGIECONGRESvan de Nederlandse Vereniging voorGerontologie – Kennisnetwerk Ouder Wordenen Samenleving 2 oktober 2015