De toekomst van de ouderenzorg: Het Nationaal Programma Ouderenzorg vervolgd - Meyboom-de Jong, b (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2024)
Het Nationaal Programma Ouderenzorg (NPO) verbetert de zorg en ondersteuning voor kwetsbare ouderen. Ruim 650 organisaties werken daarvoor landelijk en regionaal samen. Doel is een samenhangend zorgaanbod dat beter is afgestemd op de individuele behoeften van ouderen.