Geestelijk vitaal blijven met ouder wordende hersenen - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Bespreking:Yu L, Boyle PA, Segawa E, Leurgans S, SchneiderJA, Wilson RS, Bennett DA (2015) Residual declinein cognition after adjustment for commonneuropathologic conditions. Neuropsychology29:335–343