Hoe te denken over woonzorgtechnologie? - Kamphof, Ike (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2015)
Bespreking:Alistair Niemeyer. Surveilling autonomy, securing care.Exploring good care with surveillance technology inresidential care for vulnerable people Proefschrift. VUAmsterdam, 2015