Signalementen 2014_3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriftenMicrovasculaire schade speelt een belangrijke rol bij cognitieve achteruitgangSophie Heringa. Cognitive functioning and microvascular disease, Universiteit Utrecht, 4 februari 2014, 244 p, ISBN 978 94 6295 020 5.Ziekteproces alzheimer te volgen met speciale MRI-techniekenMaja Binnewijzend. Functional and perfusion MRI in dementia, Vrije Universiteit Amsterdam, 21 maart 2014, 180 p, ISBN 978 90 8891 821 6.Somatisch onverklaarde lichamelijke klachten ook bij ouderen multidisciplinair aanpakkenPeter Hilderink. Medically unexplained symptoms in later life, Rijksuniversiteit Groningen, 5 februari 2014, 115 p, ISBN 978 90 3676 647 0.Op zoek naar goede eerstelijnszorg voor thuiswonende ouderen in een kwetsbare positieSilke Metzelthin. An interdisciplinary primary care approach for frail older people. Feasibility, effects and costsRedactiebureau TGG Signalementen 2014/3. 10.1007/s12439-014-0074-4 2, Universiteit Maastricht, 26 maart 2014, 223 p, ISBN 978 94 6191 982 3.Oudere patiënten met hoofd-halskanker niet anders behandelen dan jongere patiëntThomas Peters. Head and neck cancer in elderly patients. Are there clinical variables to help guide the choice of treatment?,Rijksuniversiteit Groningen, 19 februari 2014, 135 p, ISBN 978 90 3676 720 0.Vitamine D-gebrek is ongunstig voor botten, spieren en balans bij ouderenHennie Janssen. Vitamin D and muscle function in older people, Universiteit Utrecht, 28 januari 2014, 135 p, ISBN 978 90 3936 063 7.Behandeling van vitamine D-tekort bij verpleeghuisbewoners kan met pillen of zonnebankVictor Chel. Treatment of vitamin D deficiency in Dutch nursinghome residents, Vrije Universiteit Amsterdam, 3 februari 2014, 102 p, ISBN 978 94 9195 500 6.De rol van biomarkers bij de diagnose en prognose van de ziekte van AlzheimerStephanie Vos. The role of biomarkers in preclinical and prodromal Alzheimer’s disease, Universiteit Maastricht, 20februari 2014, 206 p, ISBN 978 90 8891 806 3.Op zoek naar genen voor ParkinsonismeMarialuisa Quadri. Finding genes for Parkinsonism,Erasmus Universiteit Rotterdam, 20 november 2013, 150 p, ISBN 978 90 5335 751 4.oratieSophia de Rooij. Inzet van wijkverpleegkundige na ziekenhuisopname redt levens