Een discipline met toekomst: diagnostiek en behandeling van slikstoornissen - Dejaeger, E. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
Het is met bijzonder veel genoegen dat ik ditthemanummer over slikstoornissen maginleiden. Er is immers heel wat in beweginggekomen de afgelopen jaren op dit domein.Amper dertig jaar geleden waren dediagnostische en therapeutische mogelijkhedenvrij beperkt en werden slikstoornissennauwelijks onderzocht, laat staan behandeld.