Signalementen 2014_6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2014)
proefschriftenDeel ziekenhuisopnames aan het eind van het leven is te voorkomenRia de Korte–Verhoef. Reasons and avoidability of hospitalisations at the end of life. Perspectives of GPs, Nurses and Family Carers, Vrije Universiteit Amsterdam, 2 September 2014, 179 p, ISBN 978 90 6464 799 4.Dementia Care Mapping: een persoonsgerichte methode om de zorg voor mensen met dementie teverbeterenGeertje van de Ven. Effectiveness and costs of Dementia Care Mapping intervention in Dutch Nursing homes, 22 September 2014, 127 p, ISBN 978 94 6279 002 5.Zoektocht naar op maat gesneden behandeling van reumatoïde artritis (RA)Maša Umićević Mirkov. Personalized medicine in Rheumatoid Arthritis. Pharmacogenetics of anti–TNF and beyond, Radboud Universiteit Nijmegen, 3 September 2014, 164 p, ISBN 978 90 9028 385 2.Liquor diagnostiek heeft geen toegevoegde waarde voor de prognose bij MCIRon Handels. Health technology assessment of diagnostic strategies for Alzheimer’s disease, Universiteit Maastricht, 11 September2014, 192 p, ISBN 978 90 8891 942 8.oratieGeneesmiddelen en ouderen: helpen of schaden?Rob van Marum. Geneesmiddelen en ouderen: over de wankele basis tussen helpen enschaden.