Abstracts 42e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2019 - Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, Belgische (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2019)
Functionele abstractsMedische AbstractsPsycho-Sociale abstractsVaria abstracts