Het carillon van het Rijksmuseum - Heijbroek, J.F. (The Rijksmuseum Bulletin, 2006)
Rectificatie In het Cursief van het Bulletin van het Rijksmuseum 54 (2006) nr. 1 staat op pagina 59, regel 15-17 een storende fout. De zin moet luiden: Nord was een goede bekende van Sjeu en zijn vrouw Hanny van Schendel (i.p.v. Kennie van Schendel; zij was de zuster van Sjeu).