Het Rijksmuseum voor Moderne Kunst van Willem Steenhoff. Werkelijkheid of utopie? - Heijbroek, J. F.; Henkels, H. (The Rijksmuseum Bulletin, 1991)
In het Bulletin van het Rijksmuseum 39 (1991), p. 164 moet in de rechterkolom in de vierde regel van onderen fratersschool i.p.v. patersschool staan. Verder is op p. 165 in de rechterkolom een hinderlijke fout geslopen. Vanaf regel 18 (van boven) dient men te lezen: Over het onderwijs van zijn leermeester schreef hij in 1905: ....