Stichting Cultuurgeschiedenis van de Nederlanders Overzee 1961-1986: Terugblik en perspectief - Lunsingh Scheurleer, Th. H. (The Rijksmuseum Bulletin, 1987)
De kerk, die door een misverstand op het Bureau van C.N.O. een onjuist bijschrift kreeg (zie Bulletin van het Rijksmuseum 35 (1987), p. 8, afb. 4), is de Wolvendaalse kerk te Colombo en niet de Kruyskerk te Jaffna. Volgens mededeling van mevrouw M. P. Wolff moet het juiste bijschrift luiden: De Wolvendaalse kerk te Colombo, die in 1749 werd gebouwd en die zijn naam ontleent aan de wolven of jakhalzen die hier vroeger huisden. De kerk werd tijdens een hevige storm in 1969 zwaar beschadigd; onder meer werd een groot deel van het dak door de wind afgerukt. Al in 1970 kon de kerk door de tussenkomst van C.N.O. gerestaureerd worden.