De Kalkarse beeldhouwer Arnt van Tricht - de Werd, G. (The Rijksmuseum Bulletin, 1973)
Bulletin van het Rijksmuseum 21 (1973), blz. 63. Bij het artikel van G. de Werd De Kalkarse beeldhouwer Arnt van Tricht is de ondertitel weggevallen; deze luidde Een bijdrage tot de kennis van zijn werk.