Adriaen van Ostade : Landschap met oude eik - Haak, B. (The Rijksmuseum Bulletin, 1964)
Bulletin 1964, nummer 1, blz. 8: de bijschriften bij de afbeeldingen 5 en 6 moeten worden verwisseld; blz. 27: bijschrift bij afbeelding 2 moet luiden: P. Tanjé, de schilder Dirk Dalens III, i.p.v. Dirk Dalens I.