Keuze uit de aanwinsten - Rijksmuseum researchers (The Rijksmuseum Bulletin, 1981)
Bij de tekst van de aanwinsten in nummer 1 van deze jaargang zijn enkele zinnen weggevallen. Bij afb. 15 dient achter Gemerkt: te staan: Amphora Holland: Ontw CJ vd Hoef 242-R. en ingegrift 242. Bij afb. 19 is in de 2de kolom boven de zesde regel van onderen weggevallen: Veiling Kornfeld, Bern.