‘De Kroning van Maria’ door Palma Giovane - Frerichs, L. C. J. (The Rijksmuseum Bulletin, 1977)
Door een misverstand is in de bespreking van de penseeltekening van Palma Giovane in het Bulletin van het Rijksmuseum, jaargang 25, nr. 2 een onjuiste mededeling geslopen. Het artikel vermeldt ten onrechte dat de tekening een geschenk zou zijn van de Vereniging Rembrandt en het Prins Bernhard Fonds. De Vereniging Rembrandt alléén heeft de middelen verschaft welke het Rijksprentenkabinet in staat stelde de tekening te verwerven.