‘De hut' van Adriaen van de Velde - Schatborn, Peter (The Rijksmuseum Bulletin, 1975)
In het artikel ‘«De Hut» van Adriaen van de Velde’ werden de afbeeldingen nr. 1 (blz. 160) en nr. 7 (blz. 164) abusievelijk verwisseld.