Wij missen de studenten en de studenten missen ons: een pleidooi voor flipped classrooms en tegen online onderwijs? - Ehrenhard, Michel; Huijs, Corrie; de Visser, Matthias (Tijdschrift voor Hoger Onderwijs, 2020)
Geen abstract