Een Sprong Voorwaarts door de inzet van masterclasses: richting meer kansengelijkheid in het onderwijs - van Veijfeiken, Marijke; Keun, Esther; Buijs, Edwin (Tijdschrift voor Lerarenopleiders, 2023)
Geen samenvatting