Biografieën gastredactie Themanummer TvL – bij inleidend artikel - Koster, Bob; Enserink , Martiene; Kroeze, Chris; Mazereeuw, Marco; van der Plas, Martin; de Ruijter, Judith; Schaafsma, Annette; Suasso de Lima de Prado, Edmée; Theunissen, Mariëlle; Verspiek, Mirella (Tijdschrift voor Lerarenopleiders, 2022)
niet van toepassing